Саопштења

Божић: Сергеј Трифуновић своју храброст показује према женама

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 30.04.2020.

 

Сандра Божић

Народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Најоштрије осуђујем још један низ скарадних и скандалозних увреда и претњи упућене женама, које свакодневно у редовном, а нажалост и у ванредном стању долазе од стране Сергеја Трифуновића!

Али и оне који суштински иза ових претњи и мизогиних изјава стоје.

На овај начин Савез за Србију на челу са Драганом Ђиласом показују свој став према свим женама у Србији, па и онима које се налазе у њиховим редовима и у овом чину саучествују.

По ко зна који пут Сергеј своју "храброст" показује управо према женама.

Док наше мајке, баке, сестре брину у овим тешким моментима о својим породицама, док се наше хероине боре у болницама, док се свака жена у Србији супротставља вирусу и епидемији, и доприноси заједничкој борби, Сергеј наставља са мизогиним и простачким увредама.

Сада су му криве све оне жене које свакодневно у 20 часова својим аплаузом пружају подршку нашим лекарима, а одбијају да се прикључе безидејној, понижавајућој и оркестрираној акцији обијања шерпи, које Сергеј, видели смо, покушава безуспешно да покрене у свом комшилуку. Али без успеха и подршке комшија. Исувише га добро познају.

А прва комшиница је изреволтирана буком и псовкама и одреаговала и узвратила.

Уследиле су претње и страховите увреде уз обећање одмазде!

Навикла је Србија нажалост да безидејна, тајкунска опозиција у Србији у недостатку аргумената и политичког програма једино што грађанима може да понуди на крају јесу увреде и претње.

Када год тајкунски предводник овог шизофреног савеза осети да губи тло под ногама, а то је постало свакодневно, ту су Бошко Обрадовић, Мариника Тепић и Сергеј Трифуновић да својим перформансима врате самопоуздање свом егоманијакалном шефу.

Ко измисли што сочнију лаж, употреби насиље и најгоре увреде котира се боље на исплатној листи тајкуна Драгана Ђиласа.

Занима ме колико коштају измишљене кокошке, упади у НСРС и РТС, а колико напади на жене у Србији?

У моменту када се председник Александар Вучић заједно са Владом и Кризним штабом бори за здравље грађана Србије, за сваки живот у Србији, и када је једино исправно и једино могуће размишљати и бринути о томе како што безболније и са што мање последица грађане Србије довести до дана после вируса Корона, лудило Савеза за Србију је достигло свој максимум.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка