Саопштења

Ђурић: Јеремић наставља са простачким нападима на Вучића

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 12.12.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe

 

Вук Јеремић наставља са простачким нападима на председника Вучића и његову породицу, дошавши до самог дна политичког простаклука и бахатости.

Јеремић грађанима нуди мрачну, дистопијску слику будућности Србије, у којој ће напади на породице политичких противника бити нормална ствар а они који другачије мисле бити линчовани.

Срећом, размере његове перверзије су у супротности са његовом незнатном политичком снагом, и Србија не треба да страхује од Јеремића и његових револуционарних метода.

Понављам, неурачунљивом и насилном Јеремићу никада неће бити дозвољено да затвара границе и не дозвољава некоме да путује, да читаве породице излаже политичкој одмазди и да у слободарској Србији заведе диктатуру и страховладу.

Ипак, патологија Јеремића нашла је најснажнији израз у његовим хвалоспевима на рачун Аљбина Куртија, кога назива интелектуалцем, патриотом и прилично стабилним човеком.

Овакво бизарно подилажење једном екстремисти, шовинисти и борцу за велику Албанију никада није виђено на српској политичкој сцени, и представља један сасвим нови вид первертираности.

Када је Јеремић у питању, срамота срамоту стиже. Хвалити човека који Оливера Ивановића назива српским ратним злочинцем, који се јавно залаже за стварање велике Албаније и укидање свих колективних права Србима ново је поглавље у биографији бешчашћа Вука Јеремића.

Притом, ниједна реч осуде за пресуду Ивану Тодосијевићу који је осуђен на две године затвора само због изреченог става да је напад на нашу земљу 1999. био агресија за коју је Рачак искоришћен као лажни повод.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка