Саопштења

Ђурић: Неће нам одузети право да се боримо за будућност наше деце

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 30.05.2020.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe

 

Мржња, неукус и некултура у нападима политичких противника на спот листе "Александар Вучић - За нашу децу", у коме се говори о бољој будућности Србије, сведочи о идејном, кадровском и моралном банкротству у српској назови опозицији.  

Не брине и не провоцира њих то што председник Вучић у нашем програмском споту са дететом разговара о будућности Србије, њих вређа то што је Србија преживела њихову отимачину и идеологију која се сводила на девизу "после нас потоп".

Неће нам одузети право да се за будућност наше деце боримо ни Ђилас, ни Јеремић, и њима остаје само да куну и вређају, јер Србија траје и постоји, док они одлазе у заборав.  

Поредити председника Вучића са Адолфом Хитлером због тога што се бори за бољу и сигурнију будућност сваког детета у Србији је врхунац неукуса опозиционе кампање мржње и сведочи колико су ти мрзитељи оперисани од свих нормалних емоција, и, осим тога, таквим будалисањем се вређају све жртве нацизма.

А баш они у чијим се кухињама кувају овакве бљувотине спроводе и пропагирају пребијање и прогон неистомишљеника, њихових породица и деце, што је управо методологија коришћена од фашиста и нациста. 

Ђилас, Јеремић и њихови хонорарци не могу Србији да опросте то што их је преживела и надживела њихову политику расејавања наше деце по белом свету, и што се дрзнула да са самоувереношћу и оптимизмом гледа у будућност.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА