Саопштења

Ђурић: Обрадовић би по сваку цену да нанесе политичку штету Вучићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.04.2020.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe

 

Једина политика Бошка Обрадовића јесте настојање да се председнику Александру Вучићу по сваку цену и најбезочнијим лажима нанесе политичка штета, јер ни Обрадовић ни његови сарадници у лажи из Савеза за Србију, немају чему да се надају док год српски народ чврсто стоји иза државотворне политике коју оличавају Вучић и Српска напредна странка.

Годинама Обрадовић у лажној бризи за Косово и Метохију упозорава на непостојеће уроте и издаје, а заправо за све то време Србија перманентно јача свој утицај у јужној покрајини и успешно преокреће трендове у међународној политици када је реч о поштовању суверенитета и територијалног интегритета наше земље.

Једина урота која није измишљена јесте она чији су креатори Обрадовић и његови политички истомишљеници, и она подразумева дестабилизацију Србије, слабљење институција и поверења грађана у државу, а циљ је стварање предуслова за насилно и недемократско преузимање власти.

Обрадовић се и даље нада да ће на власт доћи моторном тестером, а не гласачким листићем, међутим то се неће догодити, а он је и даље слободан да на изборима покаже колика је његова стварна политичка тежина и углед у народу.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА