Саопштења

Марковић: Обрадовић бесни на народ због подршке Вучићу

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ / 04.02.2020.

 

Александар Марковић

члан Главног одбора Српске напредне странке и Народни посланик

 

Некадашњи лидер Двери, данас само марионета Драгана Ђиласа, Бошко Обрадовић, по сопственом признању, толико жели да му се оствари сан да дођу на власт, да бесни. Бесни искључиво на народ у Србији који пружа убедљиву подршку лидеру СНС-а Александру Вучићу и упорно бојкотује политику обмана и лажи Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића.

За разлику од његових најближих сабораца и самог Обрадовића, у чији су лажни патриотизам одавно разочарани и сами Дверјани, Небојша Стефановић се борио и изборио да лажна држава Косово не уђе у Интерпол и да албански сепаратисти не добију у своје руке тиме инструмент за даљи прогон и малтретирање Срба на Косову и Метохији.

Борио се и изборио упркос срамотној кампањи коју су баш у то време најинтензивније против њега водили албански лобисти и то синхронизовано са Обрадовићем и његовим саборцима из самозваног Савеза за Србију.

Те уместо што се данас игра питалица, Обрадовић би могао да одговори коначно јавности како оцењује своје политичко уједињење са свим политичарима у Србији који су заслужни за косовску независност.

Да ли је такозвани патриота задовољан што му је данашњи шеф Драган Ђилас са својим Борисом Тадићем био на власти када су албански сепаратисти 2008.  прогласили независност Косова?

Да ли је Обрадовић одао признање свом саборцу Вуку Јеремићу ког у Приштини славе, јер је својим питањем Међународном суду правде ударио темеље косовској независности и потом преместио преговоре о Косову и Метохији из УН у ЕУ, где је ситуација за Србију далеко неповољнија?

Да ли је проверио колико је народ захвалан његовом Борку Стефановићу из СзС што је успоставио границе између Срба на КиМ и Срба у централној Србији?

Да ли ће се и отворено укључити у кампању своје другарице из Савеза Маринике Тепић „Зауставимо повлачење признања независности Косова“?

И коначно с обзиром да су ти то саборци у политичкој борби против Александра Вучића и Небојше Стефановића, кога мислиш да можеш да превариш покушавајући да глумиш патриоту?

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка