Саопштења

Петровић: Марко Бастаћ лажима обмањује јавност

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.12.2019.

 

Лука Петровић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Најближи сарадник Драгана Ђиласа, Марко кеса Бастаћ, још једном је покушао лажима да обмане јавност.

Ако си поштен и ако си чист, а ниси, што нисте прихватили ти и твоја дружина да идете на полиграф, па да сви видимо колико ти је поштење. То што сте рекетирали и узимали десетине хиљада евра од инвеститора да би им завршили грађевинску дозволу, то је чист криминал и за то ћете сви одговарати.

Поред тога што сте опљачкали и задужили СРПЦ “Милан Гале Мушкатировић” за милион евра, поред тога што сте уништавали приватну својину, ломили грађевинске знакове, претили и малтретирали вредне и поштене раднике, твоја бахатост и лудило је ишло до те мере да си свог кума тукао, везивао и стављао му кесу на главу због једне коверте.

То је твоја и Ђиласова политика. То је порука свима шта би им се десило кад би се Ђиласовци опет дочепали  власти. Kако за све ово, тако и за оно што си радио у општини Стари град мораћеш да одговараш.

Никада нећемо дозволити да криминалци и лопови попут Драгана Ђиласа и тебе униште све што су стварали Александар Вучић и Српска напредна странка, јер ће пристојна и модерна Србија увек победити.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка