Саопштења

Петровић: Никола Јовановић лаже и обмањује јавност

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ / 22.12.2019.

 

Лука Петровић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Никола Јовановић је попримио све особине његових шефова Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, па лаже и обмањује јавност, а да га не буде срамота нимало.

Да би наши грађани чули праву истину, господине Јовановићу, радови коштају 20 милиона евра, а не 27 милона евра, али вама је то свеједно.

Господине Јовановићу, у затвор се не иде зато што неко касни са радовима, нарочито ако град Београд све своје обавезе и према извођачима, надзору и пројектантима измирује на време.

У затвор се господине Јовановићу иде када ваш шеф Драган Ђилас заједно са бившим менаџером града Бјелићем да другопласираној фирми, која је иначе за шест милиона евра скупља од првопласиране посао реконструкције Булевара. За то се господине Јовановићу иде у затвор, зато што сте само тако навикли да радите, па су вам се људи везивали за платане јер сте их све исекли, то су ваши пројекти.

Господине Јовановићу, у затвор треба да се иде када ваш шеф Драган Ђилас остави 25 милиона евра дуга за градске вртиће па ми то морамо да враћамо.

Господине Јовановићу, у затвор се иде када ваш шеф Вук Јеремић добије милионе евра од криминалца Патрика Хоа из Хонг Конга који лежи у затвору у Немачкој.

Што не питате вашег председника одакле толике паре. Када будете одговорили на ова питања, тада ћете моћи да се обратите некоме. До тада вам је боље да заћутите и да покушате да подигнете странку на 1% подршке код народа.

Ми ћемо и даље вредно и марљиво да радимо за наше грађане и колико се сви ви заједно трудили, да због ваше мржње према Александру Вучићу и свему ономе што он и ми заједно радимо за нашу земљу и наш град, срушите и прикажете у најгорем светлу нећете то успети јер ће пристојна и модерна Србија увек победити.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка