Саопштења

Последња прилика да очистимо ђубре које нам је оставила ДС

Српска напредна странка поручује да Демократска странка очигледно није разумела оставку Лазара Крстића на месту министра финансија у Влади Републике Србије, и то да постоје различите методе чишћења ђубрета које су оставили за собом.
 
Наиме, да би се неутралисао сав јавашлук који нам је оставила Демократска странка, стручни људи су радили и дању, и ноћу, и месецима разматрали различите методе решавања проблема, који су нам остали од бројних политичко-маркетиншко-економских експеримената демократа - нереалног повећања пензија пред изборе 2008. године, и након избора, као и динамику повећања плата у јавном сектору, све и само због тога да би били на власти.
 
Није било земље у региону које нису спровеле неопходне реформе у јеку економске кризе, од 2008. до 2012. године, само је тадашња власт у Србији, предвођена ДС-ом, бринула само о својој популарности, а не о грађанима, и за четири године све су уништили – уништили су привреду Србије, повећали незапосленост са 14,4 на чак 26,1 одсто, а јавни дуг су за четири године повећали са 34,2 на 62,5 одсто бруто домаћег производа, док је само у приватном сектору без посла остало 318 хиљада људи.
 
Да би демократама било јасније постоји разлика у чишћењу смећа.  Да ли ће бити одвожено савременим камионима, или на тежи начин, лопатама, је разлика у методу, а резултат ДС-ових вишегодишњих бахаћења, превара и катастрофалних економских одлука увек је исти – уништили су све што су могли.
 
Српска напредна странка учиниће све да се донесу апсолутно све неопходне мере да Србија оздрави, да се реформише, да упослимо младе, а сачувамо најугроженије, и никада се нећемо бавити сакупљањем јефтиних политичких поена и популизмом само да би уживали привилегије и сачували власт, као што је то срамно, и на терет свих грађана Србије, чинила Демократска странка. 
 
 
СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА