Саопштења

Разумемо завист ДС-а

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/30.06.2014.

 

Српска напредна странка поручује да демократе немају ни оно мало образа да признају да никада, за свих својих мандата, нису имали храбрости да реформишу Србију. Уместо снажних економских реформи, које данас спроводе СНС и Александар Вучић, једино су се борили за запошљавање својих партијских кадрова, због чега се данас и плаше реформе прегломазног јавног сектора. 

Демократе никада нису имале ни храбрости, ни способности, да донесу законе који ће привући и домаће, и стране инвеститоре, и опоравити уништену привреду, међу којима је један од значајнијих закон о раду, о коме се већ годинама води јавна расправа, коју, сасвим је сигурно, демократе нису чуле јер су се увек, и искључиво, бавиле само собом и својим уским страначким интересима.

Напредњаци разумеју завист демократа што је СНС показала способност да доведе инвеститоре, попут компаније „Игл хилс“, а кључно питање је шта вас је спречавало, кад већ нисте умели да доведете инвеститоре, да реновирате неку зграду, или бар окречите једну фасаду у Београду.

Напомињемо да, за разлику од функционера Демократске странке, Српској напредној странци није битно да ли ћемо сутра бити на власти, већ колико данас можемо да урадимо за грађане и Србију.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА