Саопштења

Саопштење за јавност - 08.11.2012.

  Небојша Стефановић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, одржао је данас мирну и демократску конференцију за новинаре испред зграде Скупштине Града Београда, заједно са одборницима Српске напредне странке, на којој је затражена промена Статута Града Београда, којом би се омогућила већа права за београдске општине и њихово лакше остваривање у интересу грађана Београда.На тој конференцији за новинаре Небојша Стефановић је тражио заштиту права Београђана и изнео конкретне аргументе који показују шта све у Београду може да буде боље и на који начин градска власт може квалитетније да функционише.
Српски напредњаци питају Чедомира Јовановића да ли покушава да забрани другачије мишљење и да одреди функционерима других странака шта смеју и где да кажу?
Познато нам је деловање Чедомира Јовановића, који очигледно врло добро зна шта су препади, али је и сада јасно да он никада неће пружити одговоре на питања одакле му огромно богатство, луксузне виле, џипови, новац за приватизацију „Фиделинке“, новац у износу трогодишње посланичке плате за одлазак на луксузне дестинације и каква је његова улога у аферама које су пратиле рад предузећа „Београд пут“.
Очигледно је да огроман страх од откривања истине диктира понашање Чедомира Јовановића, који реагује једино када треба да заштити неке од тајкуна или своје корупционашко деловање.
Српска напредна странка наглашава да ће наставити беспоштедну борбу против корупције и криминала и да ће увек штитити интересе грађана Србије на свим нивоима, без обзира на бесмислене нападе Јовановића и његових тајкунских ментора.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ