Саопштења

Селаковић: Виола фон Крамон доследно спроводи антисрпску агенду

Саопштење за јавност / 05.12.2021.

 

Никола Селаковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Виола фон Крамон готово свакодневно, уз помоћ овдашњих тајкунских медија, настоји да оне који не знају шта је елементарни демократски дијалог промовише у борце за демократију.

Демократски дијалог је када се председник Србије упути у западну Србију да са грађанима разговара о развоју тог дела земље и свим недоумицама око експлоатације рудних богатстава, а блокаде путева, под било којим изговором, јесу насиље над демократијом и политичким плурализмом.

За разлику од многих земаља западне Европе, у којима, са правом и у циљу заштите закона, полиција редовно и рутински реагује у случајевима ненајављених и противзаконитих протеста, ми смо се ипак одлучили за блажи приступ према суграђанима који другачије мисле.

Уколико би Виола фон Крамон у својој или некој другој земљи западне Европе тако страствено подржала блокаде аутобанова, уверен сам да би сместа била упућена на посматрање, јер тамо разумљиво, као ни у било којим другим уређеним државама, нема толеранције према манифестовању политичке самовоље угрожавањем других људи.

Јасно је да Виола фон Крамон не проговара ни у име немачке политике ни у име заштите природне средине, већ доследно спроводи антисрпску агенду радећи у корист својих штићеника у Приштини.

У овоме су Виола фон Крамон, српски тајкуни који јој дају медијску подршку и албански сеператисти на Косову и Метохији предвођени Аљбином Куртијем један тим, а оно што их повезује јесте финансијски интерес и наравно антисрпска агенда.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА