Саопштења

Србија и данас скупо плаћа неспособност демократа

Српска напредна странка истиче да цену неспособности владавине Демократске странке и данас скупо плаћа цела Србија, као што је је плаћала и свих претходних година - преко леђа и пензионера, и запослених, и свих осталих грађана.
 
Својим незнањем, неспособношћу и бахатошћу демократе су од 2008. до 2012. повећале незапосленост са 14,4 на чак 26,1 одсто. У исто време, повлачили су катастрофалне економске потезе само да би сачували своје фотеље и привилегије, и повећали су пензије, и плате у јавном сектору, без било какве економске подлоге, и без било ког рационалног разлога, чиме су јавни дуг повећали са 34,2 на 62,5 одсто бруто домаћег производа. Такође, у исто време, посао је, заслугом ДС-а, изгубило 400 хиљада људи, док су препумпавали јавни сектор својим партијским послушницима.
 
Српска напредна странка неће урадити ништа што је против интереса радника, пензионера, и свих грађана Србије, јер ми, за разлику од демократа, желимо само добро својој земљи, и желимо да од Србије коначно створимо уређено друштво, које почива на здравим економским основама.
 
 
 
СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА