Саопштења

Стефановић: Обрадовић је измислио потпуно сваки податак

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 20.01.2020.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

„Бошко Обрадовић данас је, као и обично, измислио потпуно сваки податак који је поменуо овога пута покушавајући да обмане грађане Србије како ће наводно број бирача у бирачком списку бити мањи за готово два милиона. 

Иако је број бирача готово идентичан оном из 2017. године и умањен само за број преминулих и оних који по закону више нису држављани Републике Србије, Бошко Обрадовић опет недостатак суштинског политичког програма и  криминалне аферe Драгана Ђиласа и других кланова своје коалиције покушава да прикрије новим измишљотинама, које су само део њихове кампање засипања јавности лажним информацијама и вестима.

Данас сваки грађанин Србије има могућност да провери да ли је у бирачком списку и то и електронски и лично увидом у извод из бирачког списка, тако да су Обрадовићеве тврдње потпуна бесмислица. Такође, подсећам грађане да су представници СзС-а сличне лажи износили и када су бесрамно тврдили да је на београдским општинама уписано 15.000 нових бирача, а испоставило се да се ради о потпуним измишљотинама. За те лажи грађанима се никада нису извинили. 

Из свега наведеног, сада је већ јасно да грађани Републике Србије желе да изађу на изборе и определе се за своју будућност, а да Драган Ђилас и Бошко Обрадовић више не знају шта ће ново да измисле како би оправдали крах свог политичког деловања.“

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА