Саопштења

Вујадиновић: Главни циљ није екологија, већ изазивање нестабилности

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 06.12.2021.

 

Милимир Вујадиновић

народни посланик и председник Одбора за дијаспору и Србе у региону

 

Гледајући догађаје последњих дана и намере да се дестабилизује Србија, постаје потпуно јасно да иза тога и свега осталог, што се дешава нашем народу у региону, стоје потпуно исти центри моћи, чије седиште је далеко ван граница Србије, али им највернији савезници, у том послу, седе у Београду, у срцу српске државе коме су окренути и сви наши људи из региона.

Наиме, не треба бити превише политички писмен па увидети да комплетна медијска подршка и одушевљење, насиљем и безакоњем, које у Србији покушава спровести Драган Ђилас, стиже из медијских центара у Сарајеву, Загребу, Подгорици и Приштини.

Упадљива је и подршка,, јавних личности,, из Хрватске, уз неодољиву жељу да се прикључе рушилачким походима појединаца у Србији. Походима оних који су инструисани од Маринике Тепић, која је небројено пута у току свог политичког деловања, ничим изазвана, имала потребу да истакне да не припада српском народу и потребу да исти тај народ назове геноцидним. Ту је наравно и Брајан Брковић са Цетиња, главни протагониста нереда у Новом Саду, који је унук Јеврема Брковића, црногорског фашисте и највећег непријатеља Срба у Црној Гори. Просто, свако у Србији када чује ово, постави себи питање, да ли неко из НС уопште може и да дође на Цетиње а камоли да на том истом Цетињу, прави нереде и директно вређа државу Црну Гору.

У свему овоме, ни СПЦ није остала поштеђена, па је за нападе на њу и Патријарха задужен директно Млађан Ђорђевић, кум Драгана Ђиласа.

Ако се на све ово дода и политичка подршка из дела ЕУ и међународне заједнице, од истих оних политичара, који су попут Виоле вон Крамон, ангажовани на пословима укидања Републике Српске, признавања лажне независности Косова и Метохије и на пословима гушења српског идентитета у Црној Гори, све постаје кристално јасно.

Главни циљ свега није никаква екологија, већ изазивање нестабилности у Србији и насилно уклањање српског председника Александра Вучића, око кога је окупљен цео наш народ на Балкану, а након тога би много лакше било завршити послове на укидању Републике Српске, независности Косова и Метохије и гушење идентитета српског народа у Црној Гори и на крају посао коначног уништења СПЦ и Србије. 

Стихови једне чувене епске песме  кажу:,,Али су се преварили љуто, све то може бити обрнуто, тигар љути не боји се лаву, ни Голијат није убр'о славу...,, и они можда најбоље описују садашње стање у коме се Србија и српски народ на Балкану налази, не по први пут у својој историји .

Преварили су се и Мариника Тепић и Брајан Брковић са Цетиња и Млађан Ђорђевић, кум Драгана Ђиласа.

Нити ће српски народ допустити сценарио који су смислили са својим менторима, нити ће српски председник попустити политикама и уценама улице, па самим тим ни они неће постићи циљеве који леже иза читаве њихове ујдурме

Показаће им то народ веома брзо, април месец ће скоро!

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА