Саопштења

Вујовић: Ђилас лошом глумом покушао да од себе направи жртву

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 05.05.2020.

 

Ирена Вујовић

чланица Председништва Српске напредне странке

 

Лидери СзС по налогу Драгана Ђиласа континуирано, па и током пандемије, воде бескрупулозну кампању против Александра Вучића, његове деце и свих који не мисле као они.

Након што је покушао лошом глумом, злоупотребљавајући и сопствену децу коју никада нико није поменуо, да од себе прави жртву, не изненађује што у тој прљавој игри Ђилас никако не пропушта да преко својих медија нападне децу Александра Вучића. Срамно је што су Вучићева деца годинама на мети напада Ђиласових пулена, а још срамније што никада нико из СзС те монстуозне претње и увреде није осудио.

Очигледно је да Ђиласу глума лошије иде од трговине рекламним секундама и увећавања прихода његових фирми док је био на политичкој функцији, као што је и очигледно да га никада није интресовало колико је деце плакало када им је одузет Пионирски град и направљена кућа Великог брата - пројекат намењен искључиво за богаћење Драгана Ђиласа или када је мајкама, породиљама ускраћено оно што им припада.

У Србији су сва деца једнака и свом снагом ћемо се борити да им осигурамо бољу будућност, као што ћемо се и аргументима борити против оних који лажи, најприземније увреде и нападе на породицу политичког противника сматрају легитимним средством у политичкој борби.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА