Вести

Брнабић: Српска напредна странка мора бити сложна и јединствена

Члан Председништва Српске напредне странке и повереница Градског одбора Београд Српске напредне странке Ана Брнабић наставила је обилазак општинских одбора разговором са члановима и активистима Српске напредне странке на Вождовцу и оценила да је ово веома важан тренутак у којем је неопходно да странка буде сложна и јединствена јер су притисци огромни и сваким даном све већи.

Истакла је да је и поред тога што су избори месецима далеко до сада најпрљавија кампања против Александра Вучића и Српске напредне странке већ увелико почела.

"Напади који долазе од медија који су или у њиховом директном или посредном власништву су свакодневни и састоје се у бесмисленим и најприземнијим лажима, од тога колико коштају ципеле које носим, преко лажних рођака које тобож запошљавамо, до најбруталнијих напада и увреда на рачун председника и његове породице. Сваки нови дан доноси нову лаж у циљу дискредитације и дехуманизације. Све то раде исти они политичари који су време на власти провели радећи искључиво за себе док су грађани Србије свакога дана остајали без посла и бивали све сиромашнији. Ми морамо да ставимо све то по страни и останемо посвећени људима и резултатима", рекла је Брнабић.

Додала је да се Српска напредна странка на изборима не бори ни за функције ни за странку, већ "за нашу општину, наш град и нашу земљу - да настави да јача и да се развија".

"И на дан када су Срби на Косову и Метохији и стабилност читавог нашег региона поново, неодговорношћу Приштине и немарношћу међународне заједнице, угрожени, важно је да се сетимо да су Александар Вучић и Српска напредна странка вратили стабилност и достојанство Србији и Србима на Косову и метохији и да је то још једна ствар за коју ћемо се борити на следећим изборима. За мир, стабилност и будућност", поручила је Брнабић.

Брнабић је позвала сваког члана Српске напредне странке да се активно укључи у кампању јер је разговор са грађанима и брига о њиховим проблемима најбољи начин да се одговори на све лажи које се сваког дана пласирају.

 

 

 

Извор: Танјуг