Вести

Чучковић: У време Ђиласа у Обреновцу било скоро 30 одсто незапослених

Обреновчанке и Обреновчани су запањени изјавом Драгана Ђиласа да ми не заслужујемо да имамо уређену пијацу и подземну гаражу! Да ли смо ми грађани другог реда, упитао је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић.

"Док је био градоначелник Ђилас је могао да изгради пијацу у Обреновцу. А није. Зато смо запањени Ђиласовом изјавом да би укинуо данашњу одлуку Скупштине града Београда о уређењу централне зоне Обреновца са новом пијацом, улицом и паркинг простором која представља пројекат будућности како за пољопривредне произвођаче, тако и за грађана.

Док је Ђилас био градоначелник у Обреновцу није било фабрика. Вучић је довео компанију "МеиТа" у Обреновац. Зато је у време Ђиласа у Обреновцу било скоро 30 одсто незапослених, а данас скоро да их нема. Данас у Обреновцу све школе имају фискултурне сале, а до краја године свака кућа ће имати воду. То смо могли да сањамо у Ђиласово време. Вучић је у Обреновцу отворио пет школа и фискултурних сала, нова обданишта и велелепни Дом здравља уз стотине километара нових путева, водовода и канализације. Имамо ауто-пут Милош Велики, а почиње изградња БГ воза.

И сад је Ђилас нашао да забрани Обреновчанкама и Обреновчанима да имамо пијацу. Само он има право на пијацу. Нека га је срамота!"

 

 

 

Извор: Информер