Вести

Ђорђевић: Ђилас мрзи Србију и Вучића

Члан председништва СНС и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, оценио је да су срамни лажни наводи објављени у појединим медијима које пласира опозиција предвођена Драганом Ђиласом који за циљ имају да дискредитују, компромитују и укаљају углед и рад председника Србије Александра Вучића и његове породице, његових најближих сарадника и пријатеља.

Ђорђевић је поводом срамних текстова у којима се душебрижници баве анализом наводне корумпираности и афера изјавио да о Александру Вучићу и његовом тиму могу да лажу из редова опозиције колико год хоће, али да у те њихове бајке не верује нико.

Као лажи Ђорђевић је навео објаве коју је "умесила" опозиција да је Андреј Вучић купио пекаре, и додао да је ту лаж "испекао" Ђилас."Срећа па у његове „пекаре“ не залази више нико и само шака људи још једе његов бајати хлеб, у фигуративном значењу“, рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је рекао да медијски простор на странама које диктира опозиција може да добије свако кога Вучић јавно похвали и повери поверење.

„Ко хоће бесплатну рекламу и насловну страну у Ђиласовим медијима само треба да буде Вучићев добар пријатељ и да ради у корист Србије. Такав је случај са Братиславом Гашићем директором БИА. Након што је председник рекао да Гашић ужива његово поверење ето одмах квази новинара који су наоштрили перо. Боли их када неко воли своју земљу, то је више него очигледно“, рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је подсетио на Ђиласове милионе у време када је пропадала наша земља и на то да се баш нико није бавио проучавањем како се он обогатио у то време.

Ђилас би требало да крене од себе и да објасни како је зарадио милионе у време када је све пропадало, а да ништа није радио. Да се јавно извини Вучићу и његовој породици и пријатељима. Уместо што стално сплеткари и спрема нека „масна пецива“, нека сервира неки предлог како да унапредимо живот грађана", изјавио је Ђорђевић.

Ђорђевић је оценио да Ђилас мрзи Србију и Вучића кога је народ изабрао.

"За разлику од Ђиласа, Вучић је својим делима много пута показао да заиста ради на обезбеђивању најбољих услова за живот и рад у нашој земљи. Колико год да Ђиласови истомишљеници лажу неће успети да дођу на власт, а ми ћемо наставити да радимо најбоље што можемо у интересу грађана и наше Србије“, изјавио је Ђорђевић.

 

 

 

Извор: Танјуг