Вести

Ђорђевић: Драган Ђилас још сматра да је недодирљив

Члан председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић изјавио је да је Драган Ђилас поново, у свом препознатљивом и до сада небројано пута коришћеном маниру, преко својих медија, покушао да докаже недоказиво - да истина није истина.

"Ђилас сматра да би грађани Србије, којима је он за време док је био на власти украо 619 милиона евра, требало да му верују на реч да његов брат нема готово хектар станова, пословних простора и гаража у Београду.

Закукао је и у медијима, и на друштвеним мрежама, како се над њим и његовом породицом врши прогон, медијска хајка и сатанизација.

Како је рекао, то што се јавност, с пуним правом, пита одакле неком хектар станова, заправо покушај власти да се обрачуна са њим.

Ђилас сматра да је недодирљив, значајан, умислио је да је частан и честит, иако, бар што се грађана Србије тиче, на било којим изборима тешко да би "добацио" и до половине овог измењеног, тропроцентног цензуса", рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима заборавио је Драган Ђилас, наравно намерно, лажући без трунке стида, да дода чињеницу да је управо он тај који прогон, медијску хајку, вређање и сатанизацију организује, усмерава и оркестрира када је у питању председник Александар Вучић и његова породица.

"Оно што би требало да важи за сваког грађанина Републике Србије, па и за Драгана Ђиласа и његову породицу, по том истом Ђиласу не важи када је у питању Александар Вучић и његова породица, који се може вређати, чијој се деци може претити и за кога се свакодневно, у свим Ђиласовим медијима, могу износити лажи, које се по својој огавности и простаклуку без преседана у јавном и медијском простору Србије", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић наводи да изигравајући тобожњу жртву, замењујући тезе, користећи се медијима које финансира новцем опљачканим од грађана Србије, Драган Ђилас упорно покушава да докаже недоказиво: "Да истина није истина, и да учини оно што ни он, ни сви његови коалициони партнери заједно никада неће моћи да учине, да натерају Александра Вучића да им власт преда без избора и да поверење већине грађана Србије, које је легално и легитимно добио поклони онима који то поверење не заслужују, нити су га и као политичари и као људи, достојни".

 

 

 

Извор: Курир