Вести

Ђурић: Надреалне Јеремићеве приче

Повратком Јеремићевог и Ђиласовог система Србија би по бруто домаћем производу достигла Бурунди, а по безбедности и корупцији Авганистан у року од пет година, рекао је Марко Ђурић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

"Јеремић је савете о успешној држави могао да дели, а није, када је био на врхунцу моћи, када је Србија по свим економским параметрима била на последњем месту у региону, а за Kосово и Метохију се није ни борила, али сада ни Јеремић не може да порекне убрзани развој Србије, нити успехе председника Вучића у борби за отпризнавање самопроглашеног Kосова", навео је Ђурић.

Јеремић је, додао је, као генерал после битке сада "бременит сваком мудрошћу и све би умео, само заборавио је да призна да је за економски препород Србије и за 18 повлачења признања једнострано проглашене независности Kосова заслужан Александар Вучић".

"Али врхунац безобразлука је то што Јеремић лажи покушава да прода грађанима у Владичином Хану, месту које је завијено у црно пљачком за време жуте власти, а у које је Вучић довео прву фабрику након 40 година", навео је Ђурић и закључио: "Надреално!".

 

 

 

Извор: Танјуг