Вести

Ђурић: Српске општине на КиМ тврђава Вучића и СНС-а

У Зубином Потоку данас је одржана јавна трибина на којој је речено да је Српској напредној странци (СНС) приступило 2.500 нових чланова. Члан председништва СНС Марко Ђурић изјавио је на јавној трибини да су се окупили у Ибарском Колашину да поздраве нове чланове највеће српске политичке породице на Косову и Метохији. 

“СНС данас је поносна на реформску политику Владе Србије, поносна је на то што јачајући наше институције, јачамо нашу државу. Колико је важно да наше институције добро раде, да Србија буде економски и политички моћна и утицајна најбоље знамо ми овде на КиМ где нам државе највише фали, где нам је држава најпотребнија”, рекао је Ђурић. 

Марко Ђурић који је и директор Владине Канцеларије за КиМ, рекао је да зато политичку породицу овде на КиМ увећавају и јачају јер, како је оценио, "знамо да од политике и реформи Александра Вучића зависи будућност Србије и зато што је њихова жеља да Србија на КиМ постоји". 

Ђурић је поручио да "српске општине на КиМ јесу и биће тврђава Александра Вучића и СНС-а, а да реформе које спроводе у Србији значе да институције Републике Србије морају да пружају боље услуге грађанима". 

Значи, додао је он, да политика мора да се води на новим принципима, на принципима одговорности, поштења и морала.