Вести

Глишић: Грађани не верују у празне приче, већ у политику рада

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић је говорећи о резултатима које је Српска напредна странка остварила на локалним изборима у Неготину и Мионици добар показатељ за изборе који Србију очекују у 2021. години.

"Одговорни људи увек на одговоран начин посматрају изборе који се заврше и гледају где су могли да буду бољи и да исправе оно што је било лоше. Ми смо исту ноћ, одмах након разговора са председником кренули у анализу, иако смо направили изузетан резултат за шест одсто бољи него претходни пут и освојили више мандата, увидели смо да је заиста било пропуста у неколико месних заједница", навео је Глишић.

Глишић је истакао да председник Вучић познаје сваки засеок и не може му се "продати прича" да је добар био резултат када он зна какву подршку у тим местима има странка.

"Нема уљуљкивања, ако сте одговорни према грађанима, морате да видите грешке и исправите. Већ од данас крећемо поново у обилазак терена да разговарамо са људима и исправљамо грешке", истакао је Глишић.

Према његовим речима, избори у Неготину и Мионици јесу показатељ за изборе који следе у Србији.

"То је мањи узорак, није репрезентативан, али је добар показатељ како грађани сагледавају све политичке чиниоце у Србији. Јасно је да људи не верују у празне приче, већ за политику рада и резултата", навео је Глишић.

Глишић је прокоментарисао покушаје опозиције да позову људе на протесте, и рекао да они и немају никакву идеју, Јеремић и Ђилас очекују да их неко без избора ухвати за руке и доведе на власт и то су једини изборни услови који би њима одговарали.

"Да неко дође и каже, е сад сте ви власт, ајде сад поново пљачкајте, обновите ваше рачуне које имате широм света јер сте се истрошили, зато што сте плаћали тобож независне новине па сте се ту истрошили. Пошто је каса данас у Србији пуна, они би да је мало испразне", закључио је Глишић. 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк