Вести

Глишић: Обједињеном листом желимо да заштитимо интересе српског народа на територији Прешева

Након расписивања ванредних локалних избора у Прешеву који су заказани за 28. март, представници обједињене српске листе "Александар Вучић - за будућност Прешева" предали су листу.

Пре предаје листе организован је састанак у просторијама Српске напредне странке у Прешеву коме је присуствовао председник Извршног Одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, потпредседник Извршног Одбора Српске напредне странке Драган Стевановић као и председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић, потпредседник др Слободан Миленковић, потпредседник Горан Николић, председник ОО СНС Бујановац Ненад Митровић, председник ОО СНС Трговиште Ненад Kрстић, председник ОО СНС Владичин Хан Горан Младеновић и начелник Пчињског округа Срећко Пејковић.

Ми смо се потрудили да као пре три године објединимо све српске странке и да изађемо заједно на једној листи због чега сам захвалан свима који су имали разумевања да српски национални корпус овде у Прешеву ставе на једну листу, да том подршком уђемо у локални парламент и да онда преко својих представника у локалном парламенту, заштитимо интересе српског народа на територији Прешева - рекао је за Глишић.

Први на листи, Бранко Трајковић председник ОО СНС у Прешеву рекао је да очекује да од 38 одборника српска листа добије 2 одборничка места.

На листи "Александар Вучић - за будућност Прешева" је 8 странака: СНС, СПС, ПУПС, СРС, ЈС, Покрет социјалиста, Српска Десница и Српска странка Заветници.

 

 

Извор: Танјуг