Вести

Гојковић: Подривање државних институција једина политика Тепић

Чланица Председништва Српске напредне странке Маја Гојковић изјавила је данас да потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић по уиграном шаблону све што узнемирава јавност, као што је случај пребијања младића у Новом Саду, претвара у оптужбу према председнику Александру Вучићу, његовој породици и СНС.

Гојковић је у писаној изјави достављеној медијима, реагујући на тврдње Тепић о наводном заташкавању полиције о догађају у Новом Саду, навела да само у ''сновиђењима и фантазијама'' Маринике Тепић ''дефилују'' наркодилери, криминалци и опскурни ликови, а да, како каже, заправо они окружују потпредседницу ССП у стварности.

То, како је навела, долази од политичарке која је од фарме кокошака видела производњу марихуане и чија је једина политика, истиче Гојковић, напад и покушај подривања државних институција и предузећа.

Гојковић је оценила да су, колико год да апсурдно делују, конструкције које пласирају Драган Ђилас и његови пулени, попут Маринике Тепић, предвидиве.

Додаје да се Ђилас и његови следбеници надају да ће понављањем лажи некога убедити у очигледне измишљотине.

''Међутим, то им не може успети. Грађани Србије знају добро који интереси и мотиви стоје иза оваквих безочних лажи, а исто тако познају преданост, пожртвованост и резултате рада председника Вучића'', поручила је Гојковић.

 

 

Извор: Танјуг