Вести

Јовичић: Опљачканим новцем хоће да сатанизују Вучића

Члан Председништва Српске напредне странке, Александар Јовичић, оценио је да је истина изашла на видело и да су Драган Ђилас и његови "послушници" опљачкани новац користили за "прљаво сатанизовање" свега блиског председнику Александру Вучићу.

Јовичић указује да су сада раскринкани и уплетени у мрежу коју су сами плели председнику Србије, његовом брату и сарадницима и да је јасно зашто без престанка "јуришају" на чланове породице председника Вучића.

"Ђиласов брат, доказали су медији који су дошли у посед папира и уговора, власник је луксузне виле на Дедињу коју је поклонио бившем директору Крушика у замени за аферу којом ће бацити љагу на Вучићеве најближе сараднике и чланове њихових породица", навео је Јовичић.

Јовичић додаје и да је Ђилас док је био на власти задуживао Београђане и гомилао богатство на приватним рачунима, а његов рођени брат Гојко власник је између осталог и 29 станова на ексклузивним локацијама.

"И док Ђиласови хушкачи Мариника, Мирослав Алексић и други, по сто пута понављају лажи о брату председника Вучића и покојном оцу министра Стефановића, његов брат Гојко ужива у плодовима пљачке коју су спроводили док су били на власти и опљачкани новац користили за прљаво сатанизовање свега блиског председнику Вучићу у медијима које такође финансира Ђилас", закључио је Јовичић.

 

 

 

Извор: Танјуг