Вести

Колико нас заиста кошта мост?

У прикривање ове, до сада највеће корупционашке афере у Београду, режим је укључио и Радио телевизију Србије, као и академика Николу Хајдина, чији је наступ у ударној информативној емисији државне телевизије имао за циљ једино да покуша да демантује наводе саопштења Српске напредне странке. Српски напредњаци питају господина Хајдина да ли се у овакву кампању укључио јер је његов син Раде Хајдин представник швајцарске фирме “BBRV”, која је главни добављач каблова за косе затеге на мосту?

Међутим, ни Никола Хајдин, ни Радио телевизија Србије, ни сви функционери режима, нису дали одговор на питање како је потрошено 404.900.000 евра, нити које су то приступне саобраћајнице, предвиђене тендерском документацијом, изградили за готово 285 милиона евра. Ако је јавно објављена чињеница да је најкомпликованија приступна саобраћајница – петља код Цареве ћуприје, плаћена око 20 милиона евра, онда је свакако јасно да је преосталих 265 милиона евра у највећој мери отишло у џепове градских и републичких моћника.

Посебно је трагично што ће овако скуп и вишеструко преплаћен пројекат деценијама оптерећивати грађане, који ће отплаћивати богаћење појединаца режима, а неће добити путеве, школе, домове здравља, боље плате и пензије и нова радна места.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ