Вести

Крајем јануара велики митинг СНС у Београду

Он верује да ће скуп протећи у најбољем реду, ако полиција буде професионално обављала свој посао и ако нико не покуша да међу учеснике митинга убаци оне чији ће задатак бити да иницирају нереде.
- Јавно ћу да се обратим и полицији Србије и да их замолим да се понашају према нама као према грађанима Србије, а не као према онима које треба премлатити, побити, као што је то било на последњем митингу странке коју сам водио и који смо ми организовали. Полиција се једном обрукала тиме што је убила једног припадника нашег скупа, а истовремено све нас растерала гуменим мецима и сузавцима. Ми више то да дозволимо нећемо! Нас више да убијају неће и нас више да растерују сузавцима и гуменим мецима неће - казао је Николић и додао да навијачким групама неће бити место на том митингу.

Коментаришући изјаву председника Тадића да избори у Србији неће бити одржани пре пролећа 2012, Николић је рекао да ће митинг СНС показати истинско расположење грађана по том питању. Он је додао и да ће данас Председништво СНС усвојити коначни текст писма, којим ће председника Бориса Тадића и премијера Мирка Цветковића позвати на разговор о продаји „Телекома", стању у медијима, убиству Ранка Панића...