Вести

Kубуровић: Држава ће победити насилнике

Чланица Председништва Српске напредне странке и министарка правде Нела Kубуровић изјавила је да је Београд већ неколико вечери уназад поприште страшног насиља и дивљања криминалних хорди, које под хитно морају бити заустављене и поручила да ће држава победити насилнике.

"Позивам надлежне органе да хитно приведу правди починиоце безумног насиља, као и њихове налогодавце", апеловала је Kубуровић.

Кубуровић је оценила да такво насиље не само да представља удар на државу и њене институције и дестабилизује друштво суочено са великим проблемима, већ уноси додатни немир међу грађане.

Насиље оволиких размера зато не сме бити толерисано, поручила је министарка.

"Kао што каже председник Србије Александар Вучић, држава ће победити насилнике и тајкунску политику, а црвена линија је угрожавање институција и живота људи", навела је Kубуровић.

Кубуровић је истакла да ће држава успети да се одбрани од, како је рекла, гнусних напада насилника и тајкуна и успети да се избори за очување територијалног интегритета и суверенитета земље, као и за очување живота грађана у ситуацији када се епидемија ковид-19 шири.

Kубуровић је поручила и да су недопустиви напади на полицију, која на легитиман начин штити ред и мир и све грађане, као и на новинаре и обичан народ.

 

 

 

Извор: Танјуг