Вести

Лончар: Тепић ради у интересу својих тајкунских патрона, а не грађана

Члан Председништва Српске напредне странке Златибор Лончар рекао је да би било лепо да "за промену видимо Маринику Тепић како ради нешто конструктивно и у интересу грађана Србије", а не, како је навео, искључиво својих личних интереса и интереса "њених тајкунских патрона"

Лончар је тиме реаговао на објаву Маринике Тепић да је тужила председницу Владе Србије Ану Брнабић и чланове Kризног штаба зато што, како је навела, "законска комисија никада није основана", као и "због лажи и обмана".

Лончар је навео да, кад би неко узимао Маринику Тепић за озбиљно, вероватно би данас помислио да је леп и сунчан дан, "јер се њој све чешће привиђају ствари, које је бесмислено и оповргавати".

Но, добро је да постоји и неко попут ње, којој очајничка жеља, а која се граничи са агонијом, да се пошто-пото докопа неке државне функције не дозвољава да макар по некад представља сувислу особу. Изузетак је само благајна Народне скупштине где јој није проблем да подиже стотине хиљада динара и месецима после расформирања Парламента, поручио је Лончар.

 

 

 

Извор: Информер