Вести

Лончар: За време Ђиласа држава је брутално пљачкана и уништавана

Перјанице "објективног новинарства", они за којих нема "забрањених тема", они који свесно и безочно прелазе преко чињенице да раде за и у интересу не једног, већ два тајкуна, поново су синоћ потврдили своју малициозност, лажљивост и неваспитање, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Златибор Лончар.

Напали су председницу Владе Републике Србије Ану Брнабић на најпримитивнији и најбесрамнији начин, који је чак и за њихове "стандарде" испод сваког нивоа.

Коментар тог филма би могао да се сведе у неколико речи - јад, срамота, беда и чемер аутора и њихових налогодаваца!

Како другачије прокоментарисати лажи да се Србија разара, осим да су тиме мислили на време њихових газда када је наша домовина била брутално пљачкана и уништавана.

За разлику од тог времена, данас се Србија гради, економски напредује, не подиже неповољне кредите да исплати пензије, граде се болнице, путеви, мостови, обнављају музеји, људи се запошљавају...

Један од омиљених Ђиласових уредника би све нас у концентрационе логоре, а онда данашњу Србију представљају на такав изопачени начин, како само доликује онима којима је лични интерес искључиво у првом плану.

Није могуће успоставити званичну дијагнозу таквој болесној политици, али грађани Србије врло добро знају како да оцене све оне који мржњом, преварама и лагањем, без икаквог јасног политичког програма (осим реваншизма) желе да заслуже њихово поверење.

Јасно су им то поручили више пута до сада.

 

 

 

Извор: Танјуг