Вести

Мали: Поново бесрамни напади на породицу Александра Вучића

Министар финансија и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Синиша Мали коментарисао је најновије бесрамне нападе на Данила Вучића, којима се председников син оптужује да је менаџер фудбалера Душана Влаховића.

Поново бесрамни напади на породицу Александра Вучића, коме пружам безрезервну подршку да издржи и истраје у борби за стварање успешне и јаке Србије, без обзира што таква појединцима смета.

"Изнова им је трн у оку син председника, пристојан и васпитан младић, који ни за шта није крив, осим очигледно због тога што је председников син. Одлично умрежена медијско-тајкунска машинерија, уз подршку из иностранства, уз претходно убеђивање италијанског листа да је лажна вест коју је пре пар месеци сервирао Крик истина, изнова пласира бесмислене приче и покушава да Данила убаци у наводне менаџерске послове, за шта не постоје докази. Њима није важно ни то што је фудбалска агенција која заступа перспективног фудбалера Душана Влаховића демантовала те наводе. Наравно, циљ им је да лажно прикажу како се Вучићева породица енормно богати, између осталог кроз наводно фудбалско менаџерисање. Све то, рачунајући на заборав грађана Србије, који су у њихово време животарили, једва састављали крај са крајем, док су они јахали по државној каси и оставили земљу пред банкротом.

"Толико о таквим душебрижницима, који поред бесрамних лажи не презају од насиља, блокада и заустављања грађана Србије, само да би се докопали фотеља. Изабрали су баш Данилов рођендан, да се лажима обрачунавају са његовим оцем. Очигледно им није довољно што као политичка мањина тероришу већину грађана, па сада по старом обичају изнова тероришу председника Вучића и његову децу, што је очигледно одраз политичког пилићарења, јер програм који би понудили грађанима немају", рекао је Мали.

 

 

Извор: Новости