Вести

Михајловић: Ђилас потцењује грађане

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да се Драган Ђилас вара ако мисли да може да придобије поверење грађана тако што ће их вређати и потцењивати и уместо програма и резултата нудити им демагогију.

"Изгледа да оно што највише смета Ђиласу и што би хтео да промени нису изборни услови, већ би хтео да промени и грађане, јер грађани Србије не гласају за њега", рекла је Михајловић.

Михајловић је рекла да се Ђилас преварио ако мисли да се избори, ако се некад осмели да изађе на њих, добијају тако што се грађани вређају и потцењују.

"Не, већ тако што имате боље идеје и програм од противника, а они немају ни идеју ни програм, нити их то занима, већ искључиво власт", рекла је Михајловић.

Кад Ђилас, данас нађе да критикује висину плата, или висину јавног дуга, вероватно мисли да су грађани заборавили да је држава у његово време била пред банкротом, а да данас имамо стабилан буџет, или да су плате данас, и просечне и минималне, веће него што су биле у време кад су владали он и његови партнери. "Али, и то не чуди кад долази од политичара који говори да је за грађане Србије боље да се не граде ауто-путеви него да остане све како је било кад су они владали, незавршено или да није ни започето", рекла је Михајиловић.

 

 

 

Извор: Танјуг