Вести

Михајловић: Шизофрени ставови опозиције о Космету

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, осудила је лидере странака окупљених око Драгана Ђиласа и Вука Јеремића и њихове најновије нападе на председника Вучића.

"У паузи свађања око посланичких мандата, они поново демонстрирају погубну неодговорност за виталне интересе Републике Србије и свих њених грађанки и грађана.

Шизофрена политика опозиције посебно се огледа у политикантским нападима на председника Вучића када су у питању актуелна дешавања на Косову и Метохији. Док део критичара Вучићу замера и сам одлазак у Рашку, а разговор са косметским Србима осуђује као "потпаљивање пожара", други призивају оружане сукобе и неодговорне потезе усмерене ка насиљу. У тренутку када је јединство потребније него икад и када председник Вучић, одговорно али и одлучно, брани интересе Србије на најбољи могући начин, опозиција ради по систему "што горе, то боље". То грађани Србије виде и препознају и знаће да вреднују када за то дође тренутак", закључује Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг