Вести

Мировић: Наставићемо континуитет развоја Војводине

Покрајинску владу и у наредне четири године предводиће Игор Мировић, а чиниће је коалиција окупљена око Српске напредне странке (СНС), у којој су СДПС, СВМ, ДСХВ, ПС, али и СПС-ЈС.

Мандатар Игор Мировић је у обраћању покрајинским посланицима поручио да ће наставити континуитет рада започет у претходном мандату, током којег је, како је рекао, покрајинска власт била важна карика у укупном политичком, економском, друштвеном животу.

"Принцип окупљања око пројеката наставиће да буде принцип, чак и да немамо укупну већину на свим нивоима власти, ми немамо другог начина, него да се окупљамо око пројеката, јер грађани то очекују од нас", поручио је Мировић.

Најавио је да ће бити настављени сви највећи капитални инфраструктурни пројекти у Војводини, те најавио да ће у наредних десет дана бити готов уговор за изградњу Клиничког центра Војводине.

Заједништво ће, поручио је Мировић, остати један од најважнијих циљева покрајинске владе, које је поготово у време епидемије посебно важно.

"Наставићемо да подстицајима из буџета помажемо све гране привреде", рекао је Мировић, наглашавајући да ће обезбедити стабилност јавних финансија и да ће привредни развој остати приоритет.

 

 

Извор: Танјуг