Вести

Не расипајте гласове на мале странке; само СНС доноси промене

„То је смешна тврдња и намеран покушај да се изманипулише јавност. Међутим, то јасно показује да је Демократска странка уплашена од могућности да Српска напредна странка победи на изборима и одмах почне да ревидира приватизације које су извршене у последњих 10 година. Мале странке то не могу да ураде. Њима се не може веровати да се после избора неће придружити Демократској странци, као што су Ивица Дачић и Социјалистичка партија Србије урадили пре четири године. Зато поручујем грађанима да не расипају гласове на мале странке. Само јака Српска напредна странка може да победи Демократску странку и донесе промене Србији“, поручила је проф. др Зорана Михајловић.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Транскрипт конференције за новинаре, 23.04.2012.
Проф. др Зорана Михајловић: Добар дан, добродошли на прес конференцију Српске напредне странке. Дакле, СНС од тренутка када је формирана говори свој програм и даје предлоге како да Србију покренемо и како да је извучемо из овако тешке економске и социјалне кризе. ДС нема програм и једино што може да понуди у свом извештају о раду јесу сиромаштво и беда грађана и због тога се сигурно бави негативном кампањом. Најновије ствари које су данас из медија које она спонзорише се појавиле јесу да постоје неки договори између СНС и УРС, односно странке Млађана Динкића. Ми у СНС са гнушањем одбацујемо било какве договоре, наводне договоре, тајне или јавне између СНС и Млађана Динкића и УРС-а. Ми у СНС сматрамо да они који су владали овом земљом 12 година су итекако одговорни за данашње стање у Србији, а то су и  ДС и СПС и Г17+ односно УРС, значи, они који су одговорни да данас имамо милион и по незапослених, да имамо уништено национално банкарство, да имамо беду и сиромаштво.

СНС и коалиција „Покренимо Србију“ је свакако једина коалиција која може да покрене Србију и да донесе истинске промене у Србији. Ми ћемо да задржимо постојеће радна места, да отворимо нова радна места, да омогућимо да инвестиције уђу у ову земљу, итекако да се изборимо са криминалом и корупцијом, да именујемо одговорне и због тога то мале странке не могу да ураде. Не може се веровати малим странкама да неће након избора направити коалицију са ДС. На крају крајева, имали смо пример СПС пре четири године која је све своје проценте на изборима добила управо зато што је рекла да никада неће направити коалицију са ДС, а управо су то урадили. Зато је позивам грађане Србије да не расипају своје гласове, јер гласањем за мале странке дирекно гласају за ДС. Промене у Србији може да донесе СНС са својом коалицијом „Покренимо Србију“.