Вести

Недимовић: Булатовић је свесно са Мариником слагао грађане Србије

Потпредседник Владе и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде и члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић запитао се - да ли квазиопозиција стварно мисли да ако сто пута понови да Српска нпаредна странка и Александар Вучић морају да оду са власти, да ће се то и десити?

Да ли стварно мисле да ако сто пута слажу и измисле афере да ће оне постати истините?

То што сте узели неког ко није из круга двојке да вам, ако могу тако да кажем, "води" пољопривреду у странци, то не значи да сте завршили посао.

Посебно не неког Булатовића који већину времена потроши наглабајући о тобожњим аферама и стању на селу, о којима узгред нема благе представе, ни да ли су тачне, ни шта ту ко од њих и о чему лаже. Могао је бар да колегиници Мариники укаже да се не бламира са кокошкама у Моровићу за које јој се привиђало да су наркодилери.

Кад већ ништа друго не зна, ни о измишљеним аферама, о пољопривреди тек, могао је бар то да зна, јер му је фарма на само 20 км од куће. Шта од таквих онда и очекивати да могу да ураде добро и паметно?

Мада, можда је и знао, али је онда још горе по њега, јер је свесно са својом колегиницом Мариником слагао грађане Србије и по ко зна који пут су се до гуше увалили у своје лажи.

Ја бих исто волео, вајни експерти, да сам у животу могао да само изговарајући жеље, постижем циљеве и мењам ствари, али тако не иде. Народ мора да види да сте нешто урадили. Мора да види да сте бар ону кућицу за кера коју сам вам помињао направили прописно и поштено. Видим да нисте још, а и пошто вам је мозак намештен да смисли само како ће у фотељу да се смести, зато је нећете ни направити, нити одмаћи игде.

Пошто се видим надате и гласу понеког сељака, пробајте онда да међу њих пошаљете неког ко ће знати да им понуди бар неко конкретно решење, а не да им прича како ће они који су их брутални покрали, сада да их чувају. Без бриге господо.

У лажима јесте изгубили компас, али ће вам народ у априлу објаснити где вам је место, кад већ мени не верујете.

 

 

 

Извор: Ало