Вести

Недимовић: Држава Србија има снаге, жеље и могућности да се избори са криминалом

Kоментаришући борбу државе са организованим криминалом, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић изјавио је да су многи били неповерљиви приликом најаве председника Србије Александра Вучића да ће борба са мафијом отпочети.

Све што је досад урађено, оцењује Недимовић, показује одлучност председника и државних институција да изађу на крај са овом пошасти.

И сам сам шокиран и понекад се запитам има ли овоме краја! Држава Србија има снаге, жеље и могућности да се избори са криминалом, и искрено не могу да верујем да постоје људи који су спремни на све такве активности. Kолико се одмотава клупко, ја се само питам где ће ово све да стигне и где ће ово све да стане, рекао је Недимовић. 

Операција не сме да се заустави и како је рекао, пружа максималну подршку држави и њеном председнику. Важно је да се све испроцесуира на прави начин, а како би се цео процес завршио судским епилогом.

Ово без утицаја са стране није могло да се деси! Стално слушамо “криминална група са простора Босне и Херцеговине, криминалне групе из Црне Горе”… Да не причам о упливу у државне институције Републике Србије! Све и да су чаробњаци из Оза, тешко да су сви ови похапшени могли све сами да ураде, рекао је Недимовић.

Истиче да је све отишло предалеко, дотле да су председник и његова породица прислушкивани и праћени.

Ако је председник угрожен на тај начин, шта онда обичан човек да помисли?! Мора се ићи до краја са овим, иначе се ствара осећај несигурности код других, рекао је Недимовић. Ово су опасне игре, а играју их они који не презају ни од чега.

 

 

 

Извор: ТВ Пинк