Вести

Орлић: Читава држава треба да буде један тим

Заменик шефа посланичке групе Српске напредне странке, Владимир Орлић, потврдио је да ће сутра бити организован састанак председника Републике са представницима политичких партија, оцењујући да је Александар Вучић сазивајући састанак показао да максимално уважава све који се политиком у Србији баве.

Од политичких актера се, како је рекао Орлић, очекује да покажу разумевање и вољу, али и спремност да испрате државнички став председника у ситуацији када околности нису редовне.

"Сви данас треба да раде и размишљају пре свега о Србији. То је једна од најважнијих порука коју је имао Александар Вучић, не само за људе који се баве политиком, већ за апсолутно све у овој земљи, и добро је знати да су неки показали да су у стању да ту поруку разумеју и у складу са њом раде даље", рекао је Орлић.

Орлић је поручио да у оваквим околностима и тешкој ситуацији читава држава треба да буде један тим.

Резултат договора у вези са одлагањем избора и начином организовања политичког живота без сваке сумње биће оно што је најбољи интерес друштва у сваком смислу и све је подређено ономе што је најугроженије, а то је живот", рекао је Орлић.

 

 

 

Извор: Танјуг