Вести

Орлић: Вучић једини имао смелости да се супротстави криминалним групама

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић рекао је да је једна од држава чланица ЕУ, полицијском истрагом утврдила да постоји организована криминална група коју чине људи различитих националности и држављани различитих земаља и иза које стоји један од вођа злогласног кавачког клана, Звицер.

"Послали су сигнал колико је важно и опасно, нико не може да каже да је ово измишљено да је ово неки новинар рекао како би били гледанији или неко купио њихове новине, као ни то да је неки политичар био жељан пажње па је рекао да би  био у центру пажње и да би се о њему причало, не, ово је веома озбиљно, ко се овоме смеје и руга, шаље само једну поруку", рекао је Орлић.

"Да би то било баш лепо и дивно", немојте да тражите и тумачите никакву другу поруку, ако се неко на тај начин понаша.

"Шта нам поручују ови најгори зликовци чињеницом да су се окупили и имају намеру да убију Александра Вучића, они су послали поруку свима и у Србији и ван ње, ко им је мета број један и кога сматрају за смртним непријатељем.

Зашто је то тако? Зашто се  ради о глави Александру Вучићу јер они знају да је једини он имао смелост и једини  који се  усудио и имао храбрости и снаге да им се супротстави и растурио њихове "послове" по Србији.

Поред Вучића њима је проблем народ Србије", рекао је Орлић.

Орлић је напоменио да грађани Србије не треба да се плаше и брину након референдума пред изборе, људи знају да одговорни људи, Александар Вучић и они коју следе његову политику  следе и старају се о овој земљи, њеним интресима,  државним интресима и националним интересима нашег народа и да су мир и стабилност наши приоритети, тако гарантујемо да ћемо да чувамо и свим снагама да бранимо мир и стабилност, јер само одатле имамо шансе да нешто стварамо.

"Чувамо мир и будућност за нашу децу", рекао је Орлић.

 

 

Извор: Хепи