Вести

Пад Прве београдске гимназије

Сад после Младићевог хапшења биће јасно да се главна препрека на путу Србије према чланству у ЕУ  све време налазила у Крунској улици, а не у околини Зрењанина и да најкорумпиранија власт у Европи нема никаве шансе да Србију уведе у Европску Унију све да јој преговарачки тим са Бриселом води Исус Христ, а не Вук Јеремић.

Оно због чега Србија неће под управом људи из једног разреда у Првој београдској гимназији ући никад у ЕУ није чињеница да је Ратко Младић био на слободи, већ што се људи из Председништва ДС-а налазе тамо где им није место - на слободи. Један од лидера Француске револуције Мирабо је крајем 18. века приметио да свака држава на свету има војску, а да је Прусија једина држава у којој војска има своју државу. Да је жив данас могао би констатовати заједно са грађанима ове земље коју већ готово целу деценију један за ову земљу фаталан разред из Прве београдске гимназије држи на пикнику у улици Брестова је да свака држава има своју верзију најпознатије невладине организације на свету (сицилијанске Коза ностре), али да само у Србији једна варијанта такве организације има своју државу.

И поред свега што се дешавало протеклих дана, мислим да ћемо за неколико година сви моћи констатовати да су маја месеца  2011. Борис Тадић, његов разред и њихова странка почели трчати завршни круг њихове власти и да прича о власти ДС-а и једног одељења над грађанима ове земље и прича о деди и унуку у мочвари кад је наишао непријатељ, обе деле тужан крај.