Вести

Пантић Пиља: Тепић сваким даном лаже, измишља и вара народ

Посланица Скупштине Србије Биљана Пантић Пиља одржала је конференцију за новинаре испред седишта Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.

Биљана Пантић Пиља је поставила Мариники Тепић неколико питања.

"Када ће вратити покрадени новац? Какво јој је радно време и радно место? Колико је пара легло на њен рачун од нарко дилера? Никада нисмо добили одговор на ова питања. Зашто? Јер је њено радно време када позове Ђилас да одмах нешто твитне. Она сваким даном лаже, измишља и вара овај народ, а све због личног интереса. Њу не занима градња путева, школа, напредак школе, њу само занима да дође на власт и напуни џепове", рекла је Пантић Пиља.

"У Србији има неколико врста политичара, у једну врсту спада Александар Вучић који се бори за грађане Србије, а у друга врста су салонски политичари, који само понекад нешто твитну. Подсетићу вас, једна од њих је Мариника тепић, која је била министар у покрајинској Влади, која је ненамске преусмеравала новац својим пајтосима. Сетимо се Филиповића, чији је фитнес клуб финансирала, онај који јој је помогао да се обрачунава са неподобним новинарима, њему је обећавала полицијску значку, а онда му је окренула леђа. Она је затим отишла у опозицију и решила је да казни Србе, она је српски народ назвала геноцидним. Затим је мењала политичке партије, по принципу "ко да више", а затим се запослила код Драгана Ђиласа у компанији Мултиком, који је од народа Србије украо 619 милиона евра, што је и сам признао", рекла је Пантић Пиља.

 

 

Извор: Ало