Вести

Селаковић: Вучић разоткрио систем функционисања хашке правде

Као народ треба да будемо поносни, председник Вучић је говорио, онако, како је то на понос сваког Србина и Српкиње, рекао је министар спољних послова Никола Селаковић.

"Показали смо да поштујемо друге, да не дамо на себе и да нећемо ћутке и погнуте главе, увек да трпимо шамаре које нам други ударају, зато што они мисле да је то тако исправно и да то тако треба", нагласио је Селаковић.

"Председник Вучић је открио систем функционисања такозване хашке правде, дакле, буквално га је разобличио, дајући три врло конкретна примера. Пример Готовине, пример Насера Орића, пример Харадинаја, где имате ситуације да се у првом степену осуде за ратне злочине учињене према Србима, а да у другом степену на потпуно мистериозан, чудноват начин бивају ослобођени", рекао је Селаковић.

Селаковић је напоменуо да је чак у два случаја донета одлука ослобађања, и она је донета гласовима три према два. Они након Вучићевог раскринкавања не могу ништа више да вам кажу. Колика неправда је нанета говори и то да имамо пресуде од 1380 година затвора, и осам доживотних казни затвора.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк