Вести

Томислав Николић унео Бадњак у СНС

 

Знам да у многим кућама за сутра можда и немате печенице која се припрема, да и немате радости толико колико би родитељи хтели да пруже својој деци, а наша је дужност, баш као и Српске православне цркве, баш као и многих институција, али и наша, Српске напредне странке да вратимо тај осмех, да вратимо наду, да вратимо веру, да вратимо срећу у српске домове, у домове свих грађана Србије.   

Свима желим оно што ми одавно прижељкујемо, на чему много радимо, свим грађанима Србије желим срећу, здравље, много успеха и прилику да ове године изаберу нову власт, власт по својој вољи, власт по својој мери, власт која ће бринути о њима више него она која данас влада. Зато вас молим данас се мирите са онима са којима сте посвађани, данас немојте да се свађате са онима са којима је требало да се посвађате, данашњи дан проведите у миру и радости, а што се СНС тиче нама је сваки дан у години овакав. Ми се овако понашамо сваки дан.

 

Оче,  хвала вам што сте нам данас помогли да дочакамо бадњак, да му се обрадујемо, хвала вам на речима које нам увек упућујете, а ја се надам да до сада нисте имали разлога да нас корите за понашање. Све вам најлепше желим, Мир божији, Христос се роди!