Вести

Весић: Од 20 часова до даљег без јавног превоза у Београду

Заменик градоначелника Београда, Горан Весић, изјавио је да се, на основу Одлуке Владе Републике Србије, вечерас у 20.00 часова до даљег укида јавни превоз на територији Града Београда.

"Секретаријат за јавни превоз Градске управе града Београда издао је налог да се од вечерас у 20.00 часова до даљег, укидију сви поласци на свим линијама јавног градског, приградског и локалног превоза и сви поласци на свим линијама БГ воза", рекао је Весић.

Данас до 20.00 сати јавни превоз ће се одвијати према следећем распореду:

- на свим градским линијама јавног превоза путника први јутарњи поласци одржани су од 5.15 часова, док ће последњи поласци бити одржани до 19.00 часова, након чега ће од 20.00 часова наступити потпуна обустава јавног линијског превоза путника, до даљег.

- на свим приградским и локалним линијама јавног превоза путника, први јутарњи поласци одржани су од 5.15 часова, док ће последњи поласци бити одржани до 18:30 часова, након чега ће од 20.00 часова наступити потпуна обустава јавног превоза.

"Град Београд позива све компаније које послују да организују посебан превоз за своје запослене. ГСП Београд је спреман, уколико је у питању већи број запослених, да склопи посебне уговоре са компанијама о директном превозу", поручио је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг