Вести

Вучевић: Јанковић признао оно што одавно знамо

Саша Јанковић признао је да су стране амбасаде и западни моћници покушавали да га ангажују да сруше председника Србије. Открио је да је добијао савете да буде супер са Вучићем, да му се подвуче под кожу, па да изнутра све преокрене.

Потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је рекао да је Јанковић признао оно што одавно знамо, јер је чињеница да на легитиман начин нико не може да порази политику Александра Вучића.

"Зато се траже други путеви и пречице, праве се комбинације, налазе се људи лаког морала и још лакше памети, па и кртице из редова саме Српске напредне странке, и очигледно је да се не преза буквално ни од чега, што је сада признао Јанковић. И налогодавци таквих прљавих послова из западних центара моћи, којима не одговара снажна Србија, као ударну песницу користе медије тајкуна и лопова Драгана Ђиласа који свакодневно фабрикују лажи о председнику Вучићу и члановима његове породице, не би ли га додатно ослабили. И то народ треба да зна. Сваки напад на председника Вучића је део нечијих прљавих планова да покоре Србију, да је сруше и економски униште, да је опет натерају да пузи и сагиње се пред западним силницима. Све је то споља наручено, осмишљено и дебело плаћено", рекао је Вучевић и додао:

"Неки су уцењени, неки плаћени, некима је обећан останак на власти "после Вучића", што им је крајњи циљ, а неки су се и добровољно јавили да буду егзекутори прљаве кампање против председника сопствене државе", рекао је Вучевић.

 

 

 

Извор: Курир