Вести

Вучевић: Ово није брига за грађане, него напад на државу и њен правни поредак

Синоћним дивљањима на улицама Београда и Новог Сада присталице Драгана Ђиласа, групе коју предводи Срђан Ного и остали из такозване опозиције, само су још једном показали да је насиље њихова једина политика, коју разумеју и коју примењују. То што су рушили и палили све пред собом, па тако и насилно упали у Народну скупштину, а исто покушали и у Градској кући у Новом Саду, није само одраз њихове потпуне политичке немоћи већ нешто много опасније – то је напад на државу и њен правни поредак.

Kада нападате државне институције, каменицама гађате полицију, газите и рушите све пред собом, па сте још толико бесни и бахати да не дозволите пролазак колима Хитне помоћи, само показујете колико поштујете грађане Србије. А све што су радили нема никакве везе са бригом за грађане, већ једино насилним преузимањем власти и покушајем дестабилизације земље јер су свесни да на изборима никада неће победити. Уосталом, грађани су их на изборима 21. јуна и отерали на сметлиште историје, па им се ови сада ваљда свете, угрожавајући при томе иначе тешку епидемиолошку ситуације.

Синоћ су Ђилас и његова банда још једном показали своје право насилничко лице, подстицани њиховим медијима који су целе ноћи срамно навијали за још већи хаос. Ово лудило мора да стане! Србија не сме да дозволи да групица пропалих политичара наруши њене демократске вредности и демократски поредак. Морамо да покажемо колико смо снажни и јединствени да бранимо будућност наше деце.

 

 

 

Извор: Курир