Вести

За суноврат земље ДС криви опозицију

Зашто су се те јуначине оглушиле о позив Српске напредне странке да се договоримо о решењу за Косово и Метохију, да већинска Србија, а не мањинска Демократска странка, стане иза решења до кога се у Србији дошло консензусом? Зашто не закажу седницу Народне скупштине на којој бисмо коначно сазнали шта су договорили са менторима и Приштином?

У оваквој Србији власт може скоро све, да напада, оптужује, вређа и потцењује, судски прогони политичке неистомишљенике, да потцењује разум и интелигенцију грађана Србије убеђујући их да има програм бољи од овог који спроводи и да само чека победу на новим изборима како би почела да га спроводи. Може и члановима Српске напредне странке да отежава живот, чак их спречавајући да себи обезбеде посао како би исхранили породицу.

Диктатура Демократске странке, помогнута тајкунима, може скоро све, само не може да превари грађане још једном, не може да нас победи на изборима. После избора створићемо услове за све грађане да живе боље, ослобођени од страха и болесне тираније, у праведној и правичној Србији.     
Срешћемо се на изборима.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ