Саопштења

Празне приче демократа

Српска напредна странка пита Борислава Стефановића и Демократску странку, одакле им више образ да се јаве и просипају мудрост по питању Косова и Метохије? Докле више да слушамо празне приче искомплексираних демократа, који нису били у стању да учине било шта за ову земљу, осим надалеко чувеног пљачкања и повезивања крималних делатности под кров њиховог седишта у Крунској?

Скандалозно је да Борислав Стефановић тврди да је садашња власт довела Србију пред свршен чин, а управо су преговори које је водила Демократска странка и лично он, толико сузили Србији маневарски простор, да морамо спасити шта се спасити може, да би наш народ могао да живи пристојним и безбедним животом.

Један за другим, демократе, су се радо смењивале да би, не у нечему, за промену, помогли нашим грађанима, у Београду, Суботици, Косовској Митровицу или Грачаници, него да би по својој „демократској“ навици искључиво радили за своје џепове, личну корист и корист својих другара из Крунске. 

Да их не знамо, било би жалосно, што је демократама данас једино стало да неко призна независност Косова и Метохије, и да се отвори питање Војводине, за шта су се залагали и на чему темељно раде свих ових година. Од сепаратистичких мозгова и распиривача мржње нисмо ни очекивали да се одговорно понашају према свом народу и својој земљи.

Неисцрпни у својој амбицији да Косово и Метохија добије независност, заборавили су и да је њихових руку дело договор о ИБМ, косовски царински печат, катастар, матичне књиге, личне карте, возачке дозволе, факултетске дипломе... 

Демократској странци, која паразитира на споразуму из Брисела, српски напредњаци поручују да колико год им је стало, никада Косово и Метохија неће бити независно, и да ћемо увек радити само у интересу свог народа, никада против - као што то чини Демократска странка. 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ