Саопштења

Непристрасност ДС-ових аналитичара



Владимир Тодорић је данас, приступањем Демократској странци, открио своје право лице и показао да је Српска напредна странка све време била у праву када је говорила да су његове аналитичарске оцене пристрасне, једностране, једносмерне и увек у корист Демократске странке.

Српски напредњаци поручују новом-старом кадру ДС-а, господину Тодорићу, да, иако смо знали да није баш неки аналитичар, сада потврђује да му је место у партији изгубљених, у Демократској странци.

„Познаваоцу“ свих прилика у Србији, уваженом Тодорићу, поручујемо да се мало боље, за разлику од оног што иначе чини, информише. Наиме, случај АТП Војводина отворен је случај, а верујемо да ће ускоро бити и затворен, као што верујемо да ће бити затворени и сви остали покренути случајеви. Владимир Тодорић, сада већ званично члан Демократске странке, одмах се латио посла по ком је ДС позната, и унапред пресуђује, проглашавајући себе надлежнијим од државних органа.

Маркетиншке манипулације и преварантска нагађања, којима је и раније био склон, моћи ће да добију пуни залет у природном ДС окружењу, сада ће моћи и да се развија, јер ће имати од кога да усавршава технике манипулација и маркетинших трикова. Међутим, грађани Србије су одавно прозрели и великане политичке  анализе, као што је Тодорић, и Демократску странку, тако да после свега можемо рећи: срећно вам било у настaвку међусoбне сарадње.



СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ