Саопштења

Да ли Драгану Ђиласу смета борба против корупције?

 

Српска напредна странка констатује да је Драган Ђилас, поново, ваљда у налету свог маркетиншког егзибиционизма, отишао далеко од реалности и конкретних аргумената.

Господин Ђилас се, примећујемо, осећа исфрустрирано што одбори Демократске странке широм Србије не стављају његов лик на билборде, јер га се очито стиде, и да не би изгубили и оно мало гласача у локалним срединама што им је остало.

Напредњаци питају председника ДС-а у чему се он нашао прозван када је Александар Вучић говорио о борби против корупције и криминала, и зашто му смета та борба?

Да има случајева корупције и криминала на сваком месту, и у свакој средини, доказале су нам, управо, демократе од Лесковца, преко Краљева, до Суботице, који нису штедели ни најугроженије и отимали им хлеб из уста. Примећујемо и то да се код Ђиласа усталио израз „завлачење руке у џеп“ и овом приликом га питамо да ли он то мисли на своје владање Београдом у протеклих неколико година, и на свој однос према Београђанима и градским јавним предузећима?

Очекујемо од господара Београда Ђиласа да следећи пут кад употреби реч децентрализација, да се пре тога побрине и пренесе градским општинама надлежности које ће грађанима, без обзира у којој општини живе, дати право да одлучују о стварима од животног значаја, и да коначно остави бар мало новца и за остале Београђане, а не само за оне који су у приватној комбинацији са њим.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ